Goedkoop keuken verwijderen

Goedkoop keuken verwijderen inclusief verwijderen apparatuur, wandtegels, afdoppen leidingen en afvoer afval. Dat is wat wij regelmatig doen bij onze particuliere opdrachtgevers die van plan zijn om een nieuwe keuken te laten installeren.

Goedkoop Sloopbedrijf kan u van dienst zijn met alle voorkomende sloopwerkzaamheden die komen kijken tijdens een verbouwing in uw woning of appartement. Of het un gaat om het verwijderen van een kleine rechte keuken of het strippen van een hele woning: Goedkoop Sloopbedrijf doet het allemaal! Snel, professioneel en altijd goedkoper dan andere soortgelijke sloopbedrijven.

Keuken verwijderen in één dag

Een keuken verwijderen doen wij altijd binnen een dag en door het hele land. Wanneer we ´s morgens op tijd kunnen beginnen is over het algemeen uw oude keuken rond het middaguur verwijderd, zijn de leidingen afgedopt en ligt het afval in onze bus/aanhanger of in de door ons meegebrachte container.

Oude keuken afvoeren

Uw oude keuken demonteren wij netjes en vakkundig en deze zal door Goedkoop Sloopbedrijf worden afgevoerd naar een erkend afvalverwerkingsbedrijf. De eventueel verwijderde aparaten zoals gasfornuis, oven, kookplaat, afzuigkap en alle andere aparaten worden afgevoerd naar een recyclingsbedrijf. Wij proberen altijd om het vrijgekomen afval zoveel mogelijk te scheiden.

Prijs keuken verwijderen

De prijs voor het verwijderen van uw oude keuken is afhankelijk van de afmetingen, aantal m2 wandtegels (en/of vloertegels) en of er wellicht nog andere zaken moeten worden gedemonteerd of verwijderd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van een plafond, radiator of anders. Een keuken laten verwijderen kost gemiddeld tussen de 225 en 450 euro ex btw mar inclusief alle andere kosten.

Offerte keuken verwijderen

Wilt u weten wat het verwijderen van uw oude keuken precies gaat kosten in uw specifieke geval? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website en maak kennis met onze aantrekkelijke, vaste, lage, all-in tarieven. Onze offerte is meteen duidelijk en u weet altijd vooraf waar u aan toe bent wat de kosten betreft. Genoemd bedrag in onze offerte is geheel inclusief alle kosten waaronder materiaalkosten, reiskosten en kosten voor het afvoeren van het afval.