Goedkoop caravan slopen

Caravan laten slopen, snel en goedkoop

Caravan laten slopen? Een caravan slopen kunt u zelf doen,mits u daar de tijd voor hebt. Wanneer u geen tijd hebt en u de caravan graag zo snel mogelijk weg wilt hebben, schakelt u het beste een vakman in. Goedkoop Sloopbedrijf heeft veel ervaring met het slopen van caravans in alle soorten en formaten. Door efficiënt te werken, kunnen wij vaak enigszins besparen in de onkosten. Hierdoor kunnen wij vaak net iets goedkoper werken dan andere sloopbedrijven.

Caravan ter plaatse laten slopen

Is het caravan seizoen bijna afgelopen en wilt u graag tijdig uw caravan laten slopen? Wij zijn u graag van dienst en slopen uw caravan ter plekke op het camping terrein. Uiteraard dient u de beheerder van de camping ook tijdig te informeren over uw plannen. Soms kunt u uw caravan laten slopen door de eigenaar of beheerder van de camping. Vaak bent u dan echter wel meer geld kwijt dan wanneer u door ons uw oude caravan laat slopen.

Schoon opleveren van de sta plaatst

Meestal blijft het niet alleen bij het slopen van de caravan. Wanneer u de huur van de sta plaatst opzegt, moet de hele ruimte immers kaal opgeleverd worden. Dat betekent, dat alles zaken die de eigenaar van de caravan in de loop van de jaren heeft bijgebouwd of aangebouwd ook verwijderd moeten worden. Wat mensen vaak vergeten, is dat ook eventueel aangelegde terrassen en tuintjes verwijderd dienen te worden. Goedkoop Sloopbedrijf zorgt ervoor, dat u zelf nergens omkijken naar hebt.

Werkzaamheden bij caravan laten slopen

Het slopen van een caravan is voor ons bijna dagelijks werk. Met name buiten het camping seizoen van september t/m februari slopen wij veel caravans. De meest voorkomende werkzaamheden bij het slopen van een caravan zijn:

 • Afvoeren van eventuele inboedel
 • Schuur en / of aanbouw slopen
 • Terras / Tegels verwijderen
 • Beplanting verwijderen
 • Schutting / hekwerk verwijderen
 • Caravan slopen
 • Vrijgekomen afval afvoeren

Caravan laten slopen levert veel afval op

Het laten slopen van een caravan levert ontzettend veel afval op. Mensen verkijken zich vaak op de hoeveelheid werk en afval die gemoeid zijn bij het laten slopen van een caravan. Vaak denken mensen dat het slopen van een caravan zelfs geld oplevert. We krijgen dan de vraag, of de caravan niet (bijna) gratis gesloopt kan worden. Wanneer we dan uitleggen, hoeveel afval er normaal gesproken vrijkomt van een gemiddelde caravan en wat het kost om dit afval af te voeren…. Stja vaak schrikt men. Onterecht eigenlijk, want een caravan bestaat uit veel verschillende materialen. Al deze materialen samen met eventuele bijgebouwen, terras, etc leveren al snel zo’n 40 kuub aan afval op.

Kosten besparen bij laten slopen caravan

U kunt op eenvoudige manieren zelf besparen op de kosten, als u uw caravan laat slopen. Er zijn altijd dingen die uzelf kunt doen, of waar vrienden u bij kunnen helpen. U kunt bijvoorbeeld kosten besparen door:

 • Ervoor te zorgen dat er geen inboedel in de caravan staat
 • Zelf zoveel mogelijk zaken in de caravan te slopen, zoals bv. vaste kasten en sanitair
 • Beplanting en terras verwijderen
 • Schutting en / of hekwerk verwijderen en afvoeren

Vrijblijvende offerte voor caravan laten slopen

Wilt u snel weten wat het zou gaan kosten om uw oude caravan te slopen? Vraag vandaag nog geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een prijsopgave. Door efficiënt en snel te werken kunnen wij vaak enigszins besparen op de onkosten. Hierdoor kunnen wij vaak net iets goedkoper werken dan andere sloopbedrijven. Wacht niet langer, vraag vandaag nog uw offerte aan.