Voordelig uw betonvloer laten slopen

Een betonvloer laten slopen laat u het beste door een ervaren vakman doen, die over voldoende ervaring beschikt. Voor het slopen van een betonvloer heb je professioneel gereedschap, flink wat kracht en vooral uithoudingsvermogen nodig. We maken het regelmatig mee, dat klanten eerst zelf proberen om een betonvloer te slopen. Meestal komt men er dan achter, dat dit zonder professioneel en zwaar gereedschap zeker niet gaat lukken. Goedkoop Sloopbedrijf heeft ruim 12 jaar ervaring met het verwijderen van diverse soorten betonvloeren. Een klus als deze kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Door zo efficiënt mogelijk te werken, kunnen wij vaak net iets goedkoper werken dan andere sloopbedrijven.

Hoe een betonvloer verwijderen

Voor het verwijderen van een betonvloer is altijd elektrisch gereedschap nodig. Met handgereedschap begin je niets, als je een betonvloer wilt verwijderen. Voor betonvloeren die niet te dik zijn gebruiken we de lichtere breekhamers en voor de dikke vloeren maken we gebruik van een breekhamer die 35 kilo weegt. U kunt zich voorstellen, dat het zwaar werk is, als je de hele dag met zo’n apparaat werkt. Wanneer de te slopen betonvloer echt heel dik is, maken we gebruik van een minigraver. Hieraan word dan een zware breekhamer bevestigd zodat er meer kracht gezet kan worden. Op deze manier worden bijvoorbeeld betonvloeren van garages en dergelijke verwijderd.

Prijs voor betonvloer laten slopen

De kosten voor het laten slopen van een betonvloer word doorgaans per vierkante meter berekent. Hoe duur het laten slopen van een betonvloer is, hangt af van verschillende factoren. Hoe dikker een betonvloer is, des te langer werk wij hebben om de vloer te slopen. U kunt zich vast voorstellen, dat de hoeveelheid puin die vrijkomt bij een hele dikke vloer ook veel meer is. Om te weten hoeveel het kost om een betonvloer te laten slopen, moeten wij berekenen hoeveel puin er vrijkomt en hoe groot de puin container moet zijn om al het vrijgekomen puin af te voeren. De prijs voor het laten slopen van een betonvloer kan erg uiteenlopen, afhankelijk van;

 • Het soort beton dat gebruikt is
 • Dikte van het beton
 • Hoeveelheid puin die vrijkomt

Waarom een betonvloer laten slopen

Meestal wordt een betonvloer of fundering verwijderd om zo ruimte te kunnen creëren voor onder meer;

 • Aanleggen van nieuw leidingwerk
 • Herstellen van de bestaande fundering
 • Verwijderen van betonrot
 • Om een nieuwe indeling te maken

Bestaande fundering herstellen

Zakt de uitbouw van uw woning of pand langzaam weg? Dan kan het zijn dat er bij het bouwen van het pand vroeger geen heipalen zijn geslagen. De betonvloer zal in dit geval eerst gesloopt moeten worden, voordat we naar de fundering kunnen kijken om te kijken hoe en of deze hersteld kan worden.

Betonvloer laten slopen, binnen of buiten

Goedkoop Sloopbedrijf kan elke betonvloer slopen voor u, ongeacht het soort beton, grootte en dikte van de betonvloer en of deze nu binnen of buiten is. Wilt U buiten de fundering van bijvoorbeeld een schuur laten slopen? Voor ons is dit geen enkel probleem. Zelfs wanneer er op locatie geen stroom beschikbaar is, hoeft dit geen probleem te zijn. In zo’n geval maken we gebruik van een aggregaat.

Betonvloer van blauw beton laten slopen

Het slopen van blauw beton is een heidens karwei. Blauw beton bestaat uit beton waardoor pek en teer is vermengd en is echt keihard van structuur. Vroeger werd blauw beton vaak gebruikt om vloeren van woningen en gebouwen te verstevigen. Hebt een een betonvloer van blauw beton die u wilt laten slopen? Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan bij Goedkoop Sloopbedrijf en u ontvangt vaak dezelfde dag nog een prijsopgave in uw mailbox.

Betonvloer slopen bij particulier en bedrijf

Goedkoop Sloopbedrijf heeft ruim 12 jaar ervaring met slopen van betonvloeren voor zowel particulieren als ook bij bedrijven. Onze medewerkers zijn gemotiveerd en hebben verstand van zaken waar het aankomt op sloopwerkzaamheden. Met regelmaat worden wij ingeschakeld voor het slopen van een betonvloer in een bedrijfspand of winkel. Wij hebben ervaring met het slopen van alle soorten betonvloeren en werken door heel Nederland.

Geen onverwachte verrassingen

Wij houden korte lijnen met onze klanten en maken altijd heldere en duidelijke afspraken met onze klanten. Zo voorkomen we dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. De prijsopgave die u van ons ontvangt is inclusief materiaal en brandstofkosten, manuren, en het afvoeren van vrijgekomen puin en afval.

Gratis vrijblijvende offerte voor betonvloer laten slopen

Vraagt U een offerte aan bij Goedkoop Sloopbedrijf voor het slopen van een betonvloer? Geef dan zoveel mogelijk informatie op, zodat wij u een passende en scherpe prijsopgave kunnen doen toekomen. Doorgaans ontvangt u binnen 24 uur na ontvangst van uw offerte een prijsopgave van ons terug in uw mailbox. Het komt soms voor dat wij niet direct een prijsopgave kunnen versturen. Doorgaans is dit het geval, wanneer wij over te weinig informatie beschikken om een correcte prijsopgave te kunnen opmaken. In zo’n geval maken wij met u een afspraak om de betonvloer te komen bekijken. Wanneer er onduidelijkheid bestaat over de dikte van de vloer of het soort beton, boren wij in een deel van het beton. Daarnaast wordt de betonvloer vaak nog een keer goed nagemeten.

Binnen 24 uur een offerte voor slopen betonvloer

Het aanvragen van een offerte voor het slopen van een betonvloer is erg eenvoudig. Klik bovenaan onze website op de link “Offerte Aanvragen”. Vul vervolgens zo volledig mogelijk het formulier en en voeg indien mogelijk enkele foto’s toe. Zo krijgen wij een goed beeld van de werkzaamheden. Nadat wij uw offerte aanvraag hebben ontvangen, kunt u doorgaans binnen 24 uur een prijsopgave van ons verwachten in uw mail.

Veelgestelde vragen over betonvloer laten slopen

 1. Kunnen jullie de fundering van mijn schuur slopen?

Ja, uiteraard kunnen wij de fundering van uw schuur slopen. Vraag a.u.b. een offerte aan via onze website om een vrijblijvende prijsopgave van ons te ontvangen.

2. Ontvang ik een factuur voor de sloopwerkzaamheden?

Uiteraard ontvangt u altijd een factuur van ons voor uw eigen administratie. Deze wordt u via e-mail toegestuurd.

3. Hoe kan ik betalen voor de werkzaamheden?

U betaald bij ons op de manier zoals u dat wilt. Bij Goedkoop Sloopbedrijf kunt u ervoor kiezen om te betalen middels:

 • Binnen 14 dagen, via overschrijving via uw bank
 • Direct na afloop van de werkzaamheden, middels een mobiel pinapparaat
 • Direct na afloop van de werkzaamheden, a contant