Goedkoop badkamer laten slopen

Een badkamer laten slopen? Schakel vakkundige hulp in van een ervaren sloopbedrijf, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Over een sloopklus als deze moet u niet te licht denken, want er komt best wat bij kijken. Zo moet er met beleid worden gesloopt, om te voorkomen dat waterleidingen en elektra bedrading niet beschadigd raken. Een badkamer laten slopen kunt u daarom het beste overlaten aan de vakman.

Snel uw badkamer laten slopen

Een badkamer laten slopen hoeft echt geen tijdrovende klus te zijn. Onze ervaren en vakkundige medewerkers verwijderen uw badkamer binnen 1 dag. Uiteraard word ook al het vrijgekomen afval en puin door ons afgevoerd en zorgen wij ervoor dat de ruimte bezemschoon word opgeleverd. Zo kunt u weer verder bouwen aan uw droom en snel een nieuwe badkamer laten installeren. Doorgaans kunnen sloopklussen zoals het slopen van een badkamer redelijk snel ingepland worden. Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend uw sloop offerte aan.

Goedkoop uw badkamer laten slopen

Tijdens de vele jaren waarin wij reeds actief zijn als sloopbedrijf, hebben wij honderden badkamers gesloopt. Wij weten precies waarmee we rekening moeten houden en kunnen daardoor snel en efficiënt werken. Hierdoor kunnen wij ook besparen op onze kosten, waardoor wij vaak goedkoper kunnen werken dan andere sloopbedrijven. Een badkamer laten slopen kan bij ons al vanaf € 260,- Omdat elke badkamer anders is, kunnen wij hiervoor geen vaste prijs vermelden. Wilt u snel weten wat het laten slopen en afvoeren van uw badkamer zou gaan kosten? Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte voor sloopwerk aan. U ontvangt dan binnen 24 uur een scherpe offerte van ons in uw mailbox.

Waarmee u rekening moet houden

Zeker wanneer u nog nooit sloopwerk hebt laten uitvoeren, kunnen we ons zo voorstellen dat er best wat zaken op u afkomen. Een goede planning maken is essentieel om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Wanneer het toilet in de badkamer bijvoorbeeld het enige toilet in huis is, zit u na de verbouwing dus enige tijd zonder toilet.

Tips bij slopen van een badkamer;

 • Bevindt het enigste toilet zich in de badkamer? Houdt er dan rekening mee, dat u enige tijd zonder toilet zit. U kunt eventueel een chemisch toilet laten plaatsen voor deze periode. Een chemisch toilet huren bij bijvoorbeeld Boels is niet zo duur en snel geregeld.
 • In de dagen na de sloopwerkzaamheden zult u zeer waarschijnlijk last krijgen van neerdalende fijne stof. Deze stof komt vrij tijdens het verwijderen van vloer- en wandtegels, uitbreken van vloeren en slopen van plafonds. Uiteraard doen wij ons uiterste best om de hoeveelheid stof die vrijkomt te beperken.
 • Wanneer u uw badkamer wilt laten slopen, houdt dan rekening met de vaak lange levertijden van nieuw besteld sanitair.
 • Maak goede en duidelijke afspraken met het bedrijf dat de nieuwe badkamer komt installeren. Probeer de installatie van de nieuwe badkamer enkele dagen na het sloopwerk in te laten plannen. Op deze manier zit u niet te lang zonder sanitaire voorzieningen.
 • Plan de installatie niet al direct een dag na het sloopwerk in. Het kan iets gebeuren van uw kant of die van het sloopbedrijf, waardoor het sloopwerk een dag uitgesteld moet worden. Wanneer op deze dag ook de nieuwe badkamer al geïnstalleerd gaat worden, zit u natuurlijk een probleem.
 • Zijn er zaken zoals laminaat dat afdekt moet worden in verband met het risico om beschadiging? U kunt dit aangeven op het offerte formulier onder de rubriek aanvullende informatie.

Werkzaamheden bij badkamer laten slopen

De werkzaamheden bij het slopen van een badkamer zijn heel verschillend. Soms betreft het een kleine badkamer, waarbij enkel de wastafel, vloer- en wandtegels verwijderd moeten worden. Een andere keer echter, betreft het een grote badkamer, met ligbad, douchecabine, toilet, badkamermeubel en diverse houders. Wanneer er ook vloer- en wandtegels verwijderd moeten worden, kunt u zich voorstellen dat ook de werkzaamheden anders zullen zijn. Bij het laten slopen van een badkamer kunnen onder meer de volgende sloopwerkzaamheden voorkomen;

 • Verwijderen van een ligbad
 • Verwijderen van een douchecabine
 • Verwijderen van een badkamermeubel
 • Verwijderen van spiegel, planchets en houders
 • Radiator(en) afkoppelen en verwijderen
 • Leidingen afdoppen
 • Verwijderen van de vloertegels
 • Verwijderen van de wandtegels
 • Verwijderen van plafond

Onze werkwijze bij slopen van een badkamer

Door Goedkoop Sloopbedrijf uw badkamer laten slopen? Dan wilt u vast weten, hoe wij te werk gaan.

U kunt ongeveer de volgende werkwijze verwachten,

 1. Sanitair zoals; wastafel, badkamermeubel en toilet, worden gedemonteerd en verwijderd
 2. Radiatoren worden gedemonteerd, verwijderd en afgedopt
 3. Alle leidingen worden afgekoppeld / afgedopt
 4. Spiegel, planchets en eventuele houders worden gedemonteerd en verwijderd
 5. Ligbad en/of douchecabine word gedemonteerd en verwijderd
 6. Wand- en vloertegels worden verwijderd
 7. Uw badkamer wordt tot slot aangeveegd
 8. Vrijgekomen afval en puin word door ons afgevoerd middels een container, aanhanger of met een bus

Prijs voor badkamer laten slopen

goedkoop badkamer laten slopenKosten voor het laten slopen van een badkamer zijn afhankelijk van verschillende factoren. Hebt u een kleine standaard badkamer, dan kunt u deze door ons laten slopen vanaf €260,-. Gemiddeld genomen ligt de prijs voor het slopen en afvoeren van een badkamer tussen de € 260,- en de € 850,-. Wilt u weten wat het gaat kosten om uw badkamer te laten slopen, vraag dan vandaag nog geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt van ons binnen 24 uur een passende en scherpe offerte in uw mailbox.

Veelgestelde vragen m.b.t. badkamer slopen

Komt u ook naar Rotterdam om een badkamer te slopen?

“Jazeker! Goedkoop Sloopbedrijf heeft landelijke dekking en wij zijn u graag van dienst”.

Ontvang ik een factuur van u?

“Uiteraard ontvangt u van ons keurig een factuur via de mail. Deze wordt u na afloop van de werkzaamheden toegestuurd”.

Hoe kan ik mijn factuur betalen?

De factuur van Goedkoop Sloopbedrijf kunt u op verschillende manieren betalen, namelijk;

 • Overschrijving via de bank binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur
 • U betaald middels een mobiel pinapparaat
 • U betaald het bedrag contact na afloop van de werkzaamheden

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt voor sloopwerk, geeft u op het offerte aanvraag formulier aan hoe u wilt betalen na afronden van de werkzaamheden.